søndag 9. juni 2013

HYTTE-SANDWICH
 
 
 
Da ble det endelig tid for ei helg på hytta igjen.
Åhh som vi har gledet oss...
Vi pusset opp kjøkkenet der i påska, så det har virkelig gitt oss nytt giv for hytta.
Ble så fornøyd:). Skal se om jeg for lagt ut noen bilder etter hvert.
 
Men det er ikke alltid vi er like motivert å begynne med noen avansert middag når vi kommer sent opp på fredag kveld etter en lang uke på jobb.
Så derfor "droppet" vi middagen på fredag og laget oss en god toast så ble det liksom litt sånn middagskveldsmat...
Anbefales...
Alle mann var  godt fornøyd med dette alternativet.
 
Dette er toastbrød som er ristet lett i pannen sammen med litt olivenolje og hvitløksbåter.
Fylte det med stekte biter med kyllingfilet, bacon og soltørket tomat som også var varmet lett i pannen.
La på en skive brie på kyllingfileten før jeg la på "lokket" på sandwichen
Serverte dette sammen med stekte champignon,  rødløksringer og en enkel salat med cherrytomat og selvfølgelig ett godt glass rødvin.




 

Ingen kommentarer: