søndag 9. januar 2011

Årets første skitur

I dag har vi tatt årets første skitur! Dvs junior har vært og gått en del før, men for familens "overhoder" var det den første.


Vi kunne vel ikke ha valgt en bedre dag tror jeg. Vi fikk faktisk gå litt i solskinn og jeg øynet faktisk håp om at vi går mot varmere tider.
Far og sønn i fullt driv....og tanken slo meg at nå har jeg ikke ungene å skylde på lenger når jeg ligger bakerst i løypa. Junior har blitt veldig flink på ski og suser avgårde i bra fart når motivasjonen ( vel og merke) er tilstede. Så hva skal unnskyldningen min bli nå når jeg ikke lenger klarer å henge på ?


Og som seg" hør og bør" ble det en god og varm kopp kakao når vi kom hjem. ( På kjøkkenstol i solveggen, det var iallefall litt sol der ennå ;) )

TRIVSEL!!


3 kommentarer:

Wilhelmine sa...

Hei, takk for koselig hilsen på bloggen min. Ha en fin uke videre, hilsen Wilhelmine

meretes galleri sa...

Så hærlig ut den skituren.... :-)
Ønsker deg og dine hell og lykke i det nye året :-)
Beklager at jeg ikke har hatt så mye tid, til å besøke bloggen din. Men jeg får håpe at det nye året gir meg mye tid, for det er tid jeg ønsker meg mest av alt no.
Jeg ønsker deg en fin kveld og mange fine skiturer med dine kjære i det nye året :-)

Ellinor sa...

Så herlig det så ut (selv om jeg ikke er noe fan av ski) ;) Og kakao i solveggen deler jeg gjerne med deg :) .... en gang