mandag 29. august 2011

En herlig høstdag med ett herlig møte

Idag har vi hatt en strålende solfylt høstdag i trøndelag.

Kanskje det var noen oppfattet meg som sutrete i går og ville gjøre det godt igjen idag...?
Jeg mente egentlig ikke å klage for jeg synes høsten egentlig er en veldig fin årstid.
Klar og "ren" høstluft og fargene begynner så smått å komme  i marka.


Brukte dagen til å gå opp til Elgsethytta. Hadde til og med kokt meg kaffe for å ha med meg. Jeg som aldri bruker koke kaffe bare til meg selv. Men i dag hadde jeg store planer om å kose meg.

Og det har jeg virkelig gjort!

Det var ikke bare jeg som benyttet dagen ute i marka. Jeg møtte bla en snakkesalig kjempesprek  mann på 82 år som slo seg ned sammen med meg. Vi hadde en lang innholdsrik koselig samtale (les han hadde en lang innholdsrik  samtale med meg).

Tenk om man er like humoristisk, hyggelig og ikke minst like sprek som han når man er 82. Han hadde småjogget hjemmefra ( det hadde tatt ca to timer). Han var ikke tungpust og ikke var han svett i håret og han så i det hele tatt ut som han hadde det ganske bra ;)

Mens jeg da på 37, ja jeg var både tungpust, svett i håret og klar for min nykoka kaffe. Jeg hadde jo tross alt gått i hele 40 min. He he....

Og når han dro derfra takket han meg for at jeg hadde orket å holde han med selskap. Også begynte han å løpe hjem igjen (det tar jo selvfølgelig også to timer.) Jeg hørte han nynne langt nedover lia. Jeg satt lenge å smilte og humret for meg selv etter det koselige møtet.

For å si det slik så var gleden på min side !
Han er nå mitt forbilde!


Upåklagelig utsikt fra Elgsehyttas panorama.
Håper dere også har hatt en fin høstdag, og kanskje dere også har møtt noen som har beriket deres dag!?

1 kommentar:

Ellinor sa...

Så herlig :) Hehe, tenk å være sånn når man er 82 da