torsdag 2. juni 2011

Stor sykkelfart.... og amcarbilfart.... på Kristi himmelfart (-sdagen)....

Jeg og junior har for tiden god tid sammen og kan finne på litt andre ting enn vi vanligvis gjør.

Frøkna i huset er til stadighet opptatt med sitt, slik som det skal være når man snart er seksten år og det er "ukult å henge" med foreldrene sine ;)
I dag har hun tilbrakt dagen sammen med ei venninne i pirbadet. Når hun kom hjem derfra var det rett ned på rommet sammen med en annen venninne for å se film. Å akkurat slik er hverdagen hennes... hit og dit og hit igjen...Ser bare såvidt snurten av henne....men som sagt slik skal det være når man snart er seksten :))
For ei herlig tid...åhh ...den som kunne ha vært seksten igjen....

Far i huset er veldig opptatt med sykkel for tiden,  slik som det skal  være når det nærmer seg den store styrkeprøven.25.juni går startskuddet, så  innspurten nærmer seg fort nå. Men han virker til å ha det under kontroll, så godt man kan ha det. Han deltar for første gang, så dette blir spennende.

Jeg er for tiden hjemme med en litt kranglete rygg og med "sykkelforbud" fra fysioterapauten så ender det opp med veeeeldig god tid.

Ja ja noen fordeler har det å, som sagt bla god tid sammen med junior...

I dag tok vi turen på Eberg trafikkgård, hvor det er et minitrafikkanlegg. Her er alt i trafikken mini som bla skilt, lysreguleringer, rundkjøringer osv.


    
Der nok lærerikt for de små å få prøve seg i "trafikken". For det ser jo ut som om det skulle være ute i den vanlige trafikken. Foruten trafikkantene da som også var nok så mini :))


Men toppen på lykke var nok da han oppdaget at det var en litt mer utfordrende crossløype like ved.Turen ble avsluttet med en liten lunch på McDonalds ( hysj.....) .Og når vi satt der oppdaget vi at det var Amcar treff på den andre siden av gaten. Så for fylle dagen litt mer så dro vi like så godt på det også. Mor selv følte seg nok litt malplassert der om jeg skal være helt ærlig. Men junior var VELDIG fornøyd med dagen sin. Og det var jo det som var målet med dagen.

Så alt i alt så har jeg og junior hatt en fin kristi himmelfartsdag.


P.S Har store problemer med å få til å kommentere hos andre bloggere. Ser det har vært en del problem med det rundt omkring det  i siste. Tips noen?

2 kommentarer:

Rebekka :o) sa...

Heisann :o)
Koselig blogg, og heldig er dere som bor en sykkeltur unna Mc Donalds. Nammis :o)
Mange som har hatt problemer med kommentarene, men jeg fant ut at når jeg trykker logg in, og haker bort der det står forbli pålogget fikk jeg kommentert. Altså, du skal ikke forbli pålogget. Prøv det, det er verd et forsøk. det hat funka for mange :o)

Ellinor sa...

For en koselig dag dere hadde sammen da. Ikke så galt at det ikke er godt for noe, er det ikke det det heter?

Skal dere kjøre følgebil når gubben skal sykle til Oslo eller?

Og tips: Gjør som Rebekka sier: ta bort haka for forbli pålogget på påloggingssiden. Funka for meg