mandag 23. mai 2011

HET FETA

Siden jeg nevnte fire stjernes middag i forrige innlegg, kan jeg presentere kveldens forrett som var Het Feta.
Til hovedrett hadde vi helstekt oksemørbrad, bakt tomat og sellerirot,søte epler, limepotetpurè og rødvinsaus.
Det ble veldig godt, mange gode smaker sammen, men glemte desverre å ta bilder av det.
Til desssert hadde vi syrlig pannacotta med bringebærsalat og pistasjenøtter, Det ble heller ikke noe bilder av den, men både oppskriften og bilder av den desserten har jeg skrevet om tidligere her på bloggen. 

Oppskriften til denne småretten/forretten fant jeg på siden Apèritif

4 store chili

FYLL:
1 dl fetaost
1 dl revet cheddar
200 g hakket reker eller krepsehaler
150 g hakket bacon
3 hakkede hvitløksfedd
1 hakket sjalottløk
10 cm stangselleri
1 knippe basilikum, oregano eller koriander
2 ss matolje

Del chilien uten å ta bort skallet. Fjern frø og mellomvegger.
Jeg fant ikke store chili så jeg brukte avlange snackspaprika også hakket jeg opp chili å hadde i fyllet i stedet.       " Funka" det å....

Fres bacon, løk og selleri i olje.Tilsett osten, kryddrene og de hakkede rekene, blan godt.

Press fyllet godt ned i chilihalvdelene og gratinere i ovnen på 200 C i ca 15 min.

Drikkeforslag til:
Crèmant de Bourgogne Rosè Brut

1 kommentar:

Irenes tavlor sa...

Hej och tack för det receptet det ser så gott ut och jag ska prova det till en lunch med ett gott bröd kram / Irene