lørdag 6. november 2010

En lørdag uten planer....

.....ble en lørdag med fullt program i ett passelig tempo....

Dvs vi hadde ingen planer når vi sto opp. Jeg koset meg med en kopp te og avisen til frokost og kjente på hvor deilig det var og ha en hel ubrukt lørdag til rådighet.

Fant etter hvert ut at kanskje huset skulle få seg en velfortjent vask. Fant fram "mister grønnsåpe" og satte i gang. Etter at grønnsåpelukta hadde festet seg i veggen ble vi fristet til å gå ut en tur. Trondheim by hadde jo blitt helt hvit i løpet av natten, så frisk og klar høstluft ventet på oss. Junior var selvfølgelig superfornøyd med det, så han har fått testet både ski og akebrett i dag.

Det var ikke fritt for at det var litt julestemning i marka idag.

Og da passet det selvfølgelig bra at " Lev landlig" med sin juleinspirasjon lå og ventet på meg når jeg kom inn;0)


Men før jeg satte meg fikk jeg ordnet med en ny ladning knekkebrød. Og siden de skulle stå i ovnen en time ble det god tid til litt "bloggfiksing" og lesing av bladet.


Kvelden ble avsluttet med helstekt svinefilet, min kjæres spesialtiet ;ovnsgratinerte poteter og en deilig soppsaus med bla løk,hvitløk,sjampinjong, creme fraiche og soyasaus. Og selvfølgelig et stort glass rødvin.

Nyt resten av lørdagskvelden og resten av helgen dere der ute også ( for det skal jeg gjøre)!!


2 kommentarer:

Linda sa...

Ser ut som dere har kosa dere max idag å maten ser helt vidunderlig ut :) veldig fin header forresten :) Nyt helgen videre.klæm :)

Ellinor sa...

For en herlig lørdag :) Vår gikk bort i IKEAtur, men pyttsan. Må gjøres det også