torsdag 4. november 2010

Beautiful Blogger Award

  1. Fikk min første award for en liten tid tilbake av snille Bea bak bloggen Bea`s verden.
    Veldig koselig og spennende :) Tusen takk snille du!


Sammen med prisen så var det en liten utfordring. jeg skulle dele hittil 7 ukjente faktaopplysninger om meg selv. Etter å ha vært i tenkeboksen en liten stund endte jeg opp med disse opplysningene.

1. Elsker å ha god tid når jeg skal noe, men får det sjelden til. Jeg løper, nesten uten unntak , alltid ut døra.

2. Liker å strikke eller ha en eller annen form for håndarbeid. Men det tar veeeeeeeldig lang tid å til et ferdig produkt. (Hvis jeg blir ferdig i det hele tatt)

3.Hver morgen lover jeg meg selv ; " ja i dag kjære meg selv skal jeg en aldri så liten middagshvil", Men blir det noe av det da....?

4.Synes det er veldig artig å fylle skapene med nye kopper og annet stæsj.( Er muligens en smule matrealistisk)

5.Mistrives i prøverom.

6.Synes det er superartig og ta bilder, men kan altfor lite "fototeknisk". Spesielt vanskelig og ta bilder inne synes jeg.

7.Har en tendens til å utsette ting og sier til stadighet til meg selv "at på mandag da skal jeg starte altså..... Jeg mener det! Da er det alvor altså ;)" Skjer det noen forandringer da? Nei...... Eller.... såvidt til frokost kanskje...Jeg gir prisen videre til disse 7 koselige bloggene som jeg koser meg masse hos og blir veldig inspirert av Ellinor`s, Glassveranda, Monicas Matverden, Draumesidene, Har en drøm, Hannes lille verden og Meretes Galleri.

7 kommentarer:

Ellinor sa...

Takker, søte du :) Mistrives i prøverom? Burde dra på shopping sammen så vi kunne booste hverandres selvtillit ser jeg :)

Elin med Draumesidene sa...

Hei kjære du! Tusen takk for award! Er ikkje så flink for tida å skrive om meg sjølv, har tatt denne ein del gongar før! Men eg vart så kjempeglad for at du gav han til meg :) Og best av alt er at du blir inspirert inne hos meg! DET gleder meg mest av alt!

Ha ein nydeleg kveld!
klem frå Elin :)

Har en drøm... sa...

God kveld!
Så koselig at du ville gi awarden til meg:))
Setter veldig stor pris på det... ♥
Denne tar jeg gjerne imot, men kommer nok til og vente litt med å legge ut, må tenke litt på den først... hihi

Veldig hyggelig her inne hos deg og:)

Nyt kvelden!

Klem Line

meretes galleri sa...

Tusen takk for awarden :-) eg ble helt stum, artig at du liker bloggen min. Du har jo en koselig fin blogg som jeg skal titte innom i ledige stunder :-) Den der må jeg tenke på i et par dager , hvem jeg skal gi den videre til. Det er så mange fantastiske blogger, eg synes alle er fine, det blir vanskelig. Eg tenker...
Ha en hjertelig kvell med dine!
Klem

Glassveranda sa...

Tuuusen takk! :)) Ser vi har både det ene og den andre felles, kanskje spesielt pkt. 1 og 5! Hi, hi! :))
Jeg som i utgangspunktet bare skulle blogge interiør og aldeles ikke fortelle noe som helst om meg selv som person, har etterhvert delt både det ene og det andre både i forbindelse med Awards og andre bloggeinnlegg, og nå vet jeg sannelig ikke om det er noe mer å fortelle! :D Nå vel, jeg finner vel noe ;) Men du, pkt. 6 her ovenfor må skyldes en misforståelse! Du tar jo flotte bilder! Ta for eksempel det frosthjertet ditt øverst her på siden! Helt fantastisk på alle måter, også fototeknisk!!

Nå skal jeg lage popkorn til ungene! De ble lovet popkorn til barne-TV! :)) Takk igjen for Awarden, og ha en fortsatt fin lørdagskveld! :)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Monica sa...

Hjertelig tusen takk. Veldig inspirerende å få en award; da blir jeg både glad & motivert til å fortsette med bloggingen. Fin blogg du har foressten; her kommer jeg til å titte innom igjen!

Hanne sa...

Tusen takk for award. Så hyggelig!
Jeg beklager at jeg har vært så fraværende i bloggverdenen de siste ukene, men nå er jeg tilbake, og skal sørge for å sende awarden videre. Den blogges i kveld!
Pludrehanneklem