søndag 3. oktober 2010

Høstpynt og høstferie

Siden høsten har vel ankommet trøndelag, var det på tide å rydde bort litt slitne sommerblomstrer som har prydet krukkene i sommer. Litt vemodig...synes jo alltid sommeren går litt for fort....
Selv om man kjenner litt på vemodet så er høsten en fantastisk tid, med deilig frisk høstluft som man kan fylle lungene med. Jeg synes alle årstider har sin sjarm. Synes faktisk vi er veldig heldige som kan nyte fire forskjellige årstider med alle slags værtyper.

Siden vi har hatt et strålende vær de siste dagen, så måtte jeg å pynte litt på trappa vår. Det finnes jo så mange fine høstblomster på markedet, men det ble veldig tradisjonelt og enkelt hjemme hos oss.
Siden barna har høstferie i kommende uke, ble det noen dager ferie på meg også(heldige meg). Fint og spare noen feriedager for å kunne bruke i barnas ferie. Så i morgen setter vi nesen mot hytta for litt avslapping.Gleder meg veldig til det og håper bare det fine været fortsetter.
Og hvis ikke....ja så fyrer vi i ovnen, koser oss med litt spill, lesing og strikking. For som sagt det har jo sin sjarm.... når vinden uler og regnet pisker på ruten også....Ha noen fine høstdager du også!!

5 kommentarer:

Ellinor sa...

Heldiggrisen som har ferie. Men snart er det min tur også... Bare synd jeg ikke har en hytte

Linda sa...

Kos dæ masse me ferie :)

Bea sa...

SÅ stillig høstpynt du har fått da:o)

Kos dete på hytta i godværet! Her nede er det melder de regn og atter regn i hele høstferien.... *snufs*

Klem fra Siv og resten av gjengen!

Glassveranda sa...

Herlig høstpynt på trappen din! :)) Jeg har faktisk to slike keramikk-pinnsvin akkurat maken til dine!! :D Mine pleier å stå på en stor stein ved vannkanten ved den lille hagedammen/fontenen vår, og både våre unger og naboungene elsker de to små krabatene! :))

Ha en riktig fin høstferie! Ta mange bilder, vi har ikke hytte men naturen formelig bugner over at de flotteste høstfarger nå om dagen! ;)

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Anonym sa...

Så fint og koselig blogg du har Sylvia:-)
Klæm Tina