tirsdag 20. september 2011

Høstprosjektet som ble et årsprosjekt...

Nå er endelig genseren til frøkna ferdig!

HER kan dere lese om mitt lille høstprosjekt som jeg skrev om 20 september i fjor! Altså et år siden i dag (det så jeg nå da jeg skulle vise dere resultatet) Jeg er så utrolig treg altså ;)
Men saken er den at jeg har ikke brukt ett år på å strikke den altså, men den ble lagt bort veeeeeeldig lenge.
Men som vanlig når det blir høst så klør det litt i strikkefingrene mine, så da benyttet jeg anledningen til å ta fram dette gamle prosjekt for å gjøre ferdig.

 

Å når jeg endelig er ferdig så tenker jeg også som vanlig...
...hvorfor har jeg ikke gjort den ferdig før....?
....dette var da fort gjort...
....også ble den jo så fin...
...hehe håper jeg lærer noe av dette nå da for en gang skyld...

Posted by Picasa

3 kommentarer:

En plass i solen... sa...

Du e så flink!! :)

PS: Æ ønske mæ Mariusgenser. Eller... Mariusjakke faktisk. 2,5 mnd t bursdagen min... Eller 14,5mnd med ditt tempo da!! Hohohhoihhohohhho

Ingvill sa...

Så flott en genser du har strikket.
Om det tar lang tid så gjør ikke det noe, bare vær gla den ble ferdig.
Takk for kommentar hos meg. Jeg tror nok de virker, for jeg har fått mere energi etter at jeg begynte å ta de. Det ble ikke noe trening på meg, jeg reiste heller bort for å hjelpe min svigerinne med å gjøre litt reint. De mistet sin 17 år gamle datter for en god måned siden, så jeg har egentlig tenkt at jeg skal prøve å besøke de en gang i uka. Og da må noe annet forsakes. Kos deg videre med strikkinga. Du må nok prøve gerimax, den hjelpe på meg ihvertfall. Klem

Bergene Holm AS sa...

Hei, vi følger Moseplassen og hennes Byggverk i hagen-konkurranse med stor interesse og ville gjerne tipse deg om Bergene Holm Inspirasjonspris!

Dette er en pris for alle som bygger med tre, og hvert år deler vi ut premier for 250.000 kr. Kanskje du har lyst til å sende inn en søknad?

Les mer om prisen og hent ut søknadsskjema på www.bergeneholm.no/inspirasjonspris, og se tidligere finalister og vinnerprosjekter på blogg.bergeneholm.no.

Har du noen spørsmål, kontakt kommunikasjonsavd. v/ Line Storjordet på les@bergeneholm.no / 982 50 304.
Søknadsfristen er 1. november. Lykke til!