torsdag 15. juli 2010

Late dager....og litt stress

Her ferierer vi på harde livet ennå. Ferie er en nytelse med late dager og litt stress faktisk... For man vil jo gjøre så mye som mulig av det man ikke gjør til vanlig i løpet av få uker.

Ferien ble startet med slektstreff i vakre Roan. En perle i havgapet...Vi har vært så heldig å få låne "farsans" bobil. Så de to første ukene humpet vi rundt på svenske veier i håp om å finne sola. For vi var ganske værsyke etter en heller dårlig start på den trønderske sommeren. Vi var heldige og fant den sør Sverige, nærmere bestemt på Gustavsvik campingplass. Kjempefin campingplass som vi virkelig kan anbefale.

Neste stopp var faktisk hjemme. Vi (les;jeg) måtte jo vaske litt klær, før ferden gikk videre til Røros. Sykkelturen som jeg har skrevet om før.

Nok en gang mått vi innom for litt klesvask og ompakking. For nå var det hytta vår som skulle få besøk noen dager. Sammen med masse knott og litt mer knott har vi koset oss med late dager,myggstikk, reker, grilling, sene kvelder, kortspilling, hyllkaker, trivelige besøk, gapahukbygging av barna og litt oppussing... Av alle ting så er det utedoen som skal få en "oppsjaining" ;) Bilder kommer senere...Nå er vi innom hjemme for litt ompakking og bobilvask for i morgen er vi klar for nye femti mil i bobil. Da skal vi kjøre til min kjære far for å levere den nyvaskete bobilen og for å besøke de igjen. Gleder meg!

3 kommentarer:

Ellinor sa...

Ha en fin tur til "fassan" og kjør forsiktig :)

Linda sa...

Kor fint at dokker kose dokker i ferien :) ha en super ferie videre :)

berit sa...

hei å hå,det va arti å få dåkk på besøk sjøl om det va på kort varsel:))bi triveli å følg me på bloggen din framover,du e kjempeflink!